Under de senaste åren har e-sporten exploderat och utvecklats väldigt mycket.
E-sport eller electronic sports som det egentligen heter, avser alla tävlingar som spelas via dator eller spelkonsoler. Där tävlingarna spelas via internet och människor från hela världen kan tävla inom ett data- eller tv-spel mot varandra.

Idag är e-sporten så populär och marknaden har vuxit så pass mycket att det finns stora tävlingar, turneringar och väldigt bra vinster för spelarna.
Tävlingarna och turneringarna kan vara riktigt stora och det anordnas både nationella och internationella turneringar. Och de allra bästa spelarna kan vinna miljonbelopps summor, om de lyckas vinna.
Precis som med andra sporter, finns det en publik vid tävlingarna och varje lag eller spelare har sina fans som hejar på dem. Och de som inte kan befinna sig på plats för att heja på sitt favoritlag kan istället streama matcherna hemifrån.

I och med att e-sports världen har blivit så stor kan man ju också betta på denna sport. De flesta spelsidor och appar erbjuder betting på e-sports matcher, precis som alla andra sporter.
Så nu kan man förutom att bara heja på sitt favoritlag eller sin favoritspelare på avstånd även betta på dem.
Att betta på e-sport fungerar som att betta på andra sporter, man kan se över alla matcher som spelas och vilka spelare som är med. Därefter väljer man vilken eller vilka matcher man vill vara med att betta på och lägger in sin insats. Enklare än så är det inte!

Även när man bettar på e-sport blir man erbjuden fina bonusar hos de olika spelbolagen.
De allra flesta spelsidor och appar erbjuder sina spelare olika slags bonusar. Det vanligaste brukar vara en välkomstbonus, i form av att din insats fördubblas vid din första insättning. Det vill säga att satsar du 200 kronor får du 400 kronor att spela för. Insättningen kan däremot endast fördubblas upp till en viss summa. Eller så kan man även erbjudas gratis spelkrediter vid registreringen av ett nytt konto. Där får man till exempel, 100 kronor i gratis spelkrediter som man kan använda sig av när man vill betta. Detta gör också att bettingen blir mer gynnsam för dem som vill spela och satsa pengar på en sport de tycker om.
Som marknaden ser ut just nu så kommer e-sport branschen att växa ännu mer, vilket gör att även betting på denna sport kommer att bli mer populär.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *